tiistai 18. joulukuuta 2007

Kaupunginkirjaston palvelut parantuneet

Aiemmin hieman kehityksestä jälkeen jääneen Porin kaupunginkirjaston - Satakunnan maakuntakirjaston (huh!) palvelut ovat nyt parantuneet kertarysäyksellä. Tämä käy ilmi uudistuneilla ja aiempaa selvemmillä kirjaston nettisivuilla.

Ensinnäkin kirjaston nettisivujen käyttö on entistä helpompaa uuden ilmeen ansiosta. Kaikki internet-toiminnot on selkeinä palkkeina sivun oikean laidassa, eikä tiedonhakua varten tarvitse enää selata useita välisivuja.

Suurimmat uudistukset tulevat framille kuitenkin etusivun uutiset-palstalta. Ensi vuoden alusta alkaen pääkirjasto on auki maanantaista torstaihin tunnin aiempaa pidempään eli klo 20 asti. Sen lisäksi kirjasto on nyt osana kansallista tietokantajärjestelmä nelliportaalia. Nyt on vieläpä otettu käyttöön hyllyvarausjärjestelmä, jolloin hyllyssä olevaa aineistoa pystyy varaamaan.

Kaikki uudistukset ovat erittäin tervetulleita ja tekevät kirjastossa asioimisesta entistäkin miellyttävämpää. Kiitos kirjastolle ja tsemppiä henkilökunnalle! Jatkakaa erinomaista palvelua jatkossakin.

Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjasto

Ei kommentteja: